“КУЛТУ? ЕН МА? КСИЗЪМ“ – ИЗВ? АТЕНА ФИКЦИЯ,КОЯТО НЯМА НИЩО ОБЩО С МИСЛИТЕЛЯ НА 20 ВЕК КА? Л МА? КС
март 17, 2021
КОМЕНТА? ЗА ЗЛЕ СК? ИТОТО ? ОБСТВО В БЪЛГА? ИЯ
март 26, 2021
Всики

ЗА ГОЛЕМИЯ ? АЗЛОМ НА КАПИТАЛИЗМА

ЗА ГОЛЕМИЯ ? АЗЛОМ НА КАПИТАЛИЗМА

Днес на политическия терен са политически сили от стария консенсус, т.е доминира неолибералния глобализъм, който дори се реанимира в САЩ след президентските избори.

Сега вододелът е между политиката на старите елити в обединени глобалистки кръгове и новите политици на националната държава. Те искат да изграждат спокойни граждански общества, успяващи с комуникация и конкуренция помежду си, а не с наднационални директиви, указания и войни. Умишлено се премълчава лявата политика, но игнорирайки проблемите на хората глобалистките елити ще провокират нови леви движения.

У нас партиите все още не са прозряли необходимостта от формиране на ясна алтернатива на неолибералния глобализъм.

За съжаления няма и ясна позиция на предимствена защита на националния интерес и да се приключи с правене на политика след евроатлантически разпореждания, указания или от еди си кое посолство.

България ще продължи да изостава и резултатите няма да се подобряват докато сме на „командно евроатлантическо дишане“.

Българските партии не възприемат, че със старите клишета на неолибералния глобализъм не се печели подкрепа, дори се предизвиква недоверие и отвращение. Подкрепа се получaва когато покажеш пътя за развитие на обществото чрез идеята около която сте обединени в партията,чрез програмата за реализирането на тази идея . Точно за това нормалните, разумните и интелигентни хора не търсят непременно нови лица, а обезателно нови политики и прогресивни идеи. А тъжната истина е, че за Парламентарни Избори‘21 нови политики няма. Както и партии основани на идеята с програма за социално развитие. Само практиката“Стани да Седна Аз“.Борба между олигархичните кръгове,напазарували националните „медии“ ,Средствата за Масова Информация(СМИ) и „социологически агенции“ с готови предварителни резултати.

За това и българските гласоподаватели изглеждат толкова отблъснати от политическите коалиции и партии.

Тук и сега е мястото да подчертаем, че единствено „БСП за България“ се опитва да предложи политики за националната държава,лежаща на социалната идея. Нещо повече, БСП има смелостта и принципна последователност да отстоява различия дори с Партията на европейските социалисти, щом това е в полза на националното общество.

Именно за това считаме, че темата за националната държава и за обикновения човек е важна преди Избори’21 на 04.04.2021 г. още повече, че тази тема е бариера срещу джендер идеологията, климатичната паника и cancel-културата.

 

 

м.март 2021 г.? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? П.П. „ПОДЕМ“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *