ОТВО? ЕНО ПИСМО ДО ВСИЧКИ ЛЕВИ И ЛЯВОЦЕНТ? ИСТКИ ПА? ТИИ
май 27, 2018
Всики

Да скачаш

Да скачаш, дори и платено, е доста уморително. Но не за това е думата, а за излъганите надежди, че след това ще се уредиш на държавната софра и ще падне едно лапане до пръсване, ще се уредиш, себе си и родата до 9-то коляно, а след теб и потоп. Ти си някъде „другаде“ а България и българите …вълци ги яли. Дааа ама не, няма какво да се „прихватизира“, БДЖ не го дават и т.н. И хоп просветление, като няма, няма. Но има ВЛАСТ и защо да се мъчиш с гешефти, ТЕГЛИШ ЗАЕМ а глупаците ( че даже и техните деца и внуци) го ПЛАЩАТ, “ех живот здравей здравей“ това е решението, идеалното даже. Кой не иска заем дето друг да го плаща …….
Виновни са тези дето си мълчат,гнусно, страхливо, прокълнато мълчание. Мълчание срещу затриването на родината ти. Г? ОБокопачи и нагло-лицемерни алчни безкрупулни „реформатори“ са налазили България, те не погребват България, те я заличават, продават кой както иска да го асимилира, няма точна дума която да събуди нормалния човек, той вече е зомбиран, той мисли как да оцелее „по единично“.
А забравих, чакаме „Годо“, някой вместо нас да „ни оправи“, да ни поведе. Не искаме да нарушим собственото си „спокойствие“. Е ще платим и тази цена, за кой ли път, ама нали друг ще свърши работата, докато ние просто опъваме каиша и ….
Дори и примера на други нации, които се организират, обсъждат и чертаят общия път на държавата си и не признават спуснати „отвсякъде за никъде“ пътища, дори и тогава не се СЕЩАМЕ да работим за общото възраждане и успех.
Докато сами не осъзнаем кой в същност съм Аз, имам ли място в обществото и че то не ни е задължено а обратното, до тогава ще сме „плячка‘‘, стадо…….
И хич не се заблуждавайте, няма да има „капчица“жалост, „грам“ милост и ще е до кокъл.
„Не е виновен този дето яде баницата,а този дето му я приготвя и дава“.
(казал народа-дето уж сме му потомци)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *