Да скачаш
май 16, 2018
Сага за спасението
май 27, 2018
Всики

ОТВО? ЕНО ПИСМО ДО ВСИЧКИ ЛЕВИ И ЛЯВОЦЕНТ? ИСТКИ ПА? ТИИ

Анализът на последните избори показва, че левицата в България е в сериозно, може би непоправимо отстъпление.
Все повече се стабилизира една партия, чието оставане на власт е опасно за бъдещето на страната ни. Провежданата от нея външна политика ни дистанцира от политиката на големите европейски страни като Германия и Франция. Нарежда ни сред ястребите в отношенията с ? усия и откровено обслужва интересите на САЩ, твърде често в разрез с националните ни интереси. Тази политика доведе до провала на поне два големи икономически проекта, като „Южен поток“ и „АЕЦ Белене“. Два проекта, чиято реализация щеше да бъде свързана със създаването на много работни места и дългосрочни ползи за страната ни. По политико-икономически причини беше ликвидирана една от най-големите български банки. Тази ликвидация ще умножи богатството на някои, но на българския народ струва 5 милиарда. Беше взето икономически немотивирано решение за нови заеми в размер на 21 милиарда. Правителството няма никаква идея какво да прави в икономическата област, за да измъкне България от трагичното положение, в което се намира. Никакви идеи как да се развие нова модерна високотехнологична промишленост.
България се нуждае от нова, различна политика във всички сфери на живота. Тази политика може и трябва да бъде предложена от една консолидирана левица. Нужно е да създадем съюз на всички разпилени леви, лявоцентристки и патриотични партии. Този съюз не може да е около една партия по образец на БСП-Лява България.
Този съюз не може да бъде около една личност, този съюз трябва да бъде изграден около ЕДНА ЯСНА П? ОГ? АМА. Програма, даваща перспективи както за страната ни като цяло, така и за всеки български гражданин. Предстоят избори.
Ако и те бъдат спечелени от ГЕ? Б, вината ще е на всички ни.
ПС на ПП „Подем“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *